Tijdens de jaarlijkse jaarmarkt hebben wij op de markt in Steenbergen de complete productie mogen verzorgen qua Licht, Geluid en Special FX.
Dit 3-daagse evenement in Steenbergen brengt veel bezoekers die kunnen genieten van diverse shows en demo’s op het podium op de markt.

Vrijdagavond
De start van dit mooie evenement begon op vrijdagavond met het regionaal bekende ‘VATO LOCO’ evenement. Deze avond kwamen er lokale en regionale DJ’s op het podium om de bezoekers van de nodige RnB, pop en ‘Oldscool’ muziek te verzorgen. ivermectin oral for deer
Deze avond hebben wij voorzien van licht, geluid en special FX. مستضيف يورو 2024

Zaterdag
De zaterdag middag werd het podium goed benut door lokale ondernemingen voor diverse demo’s en korte voorstellingen, voor deze middag kwamen ‘Feel Good Club Dinami‘, theaterschool ‘Myra Ceti‘ en dansschool ‘Sjappoo‘ de bezoekers voorzien van een flinke portie sport, theater en dans.
Hierbij hebben wij voor de nodige muziek gezorgd en daarbij iedereen versterkt zodat alles goed hoorbaar was. como se debe tomar el simpiox لعبة الباصرة

Later deze zaterdag werd het podium weer omgebouwd voor de avond invulling dat was als thema ‘Apres Ski’ / Nederlandstalig hierbij heeft DJ Matthijs Pluijgers de gehele avond iedereen voorzien van de nodige klanken van zowel Apres Ski muziek als de Nederlandse krakers, als extra act hadden wij de ‘Double DJ’s‘ geboekt bekend van de nummers: ‘Feest in het Zuiden’, ‘Vluggertje’ en ‘Horen, Zien en Zwijgen’.
Ook voor deze avond waren wij verantwoordelijk voor het licht, geluid en special fx. دمنو

Zondag
Op zondag was het podium weer geheel vrijgemaakt voor de diverse demo’s en voorstellingen die we zaterdag al voorbij hebben zien komen, ook deze dag hebben wij alles met de nodige techniek verzorgd.

Wij spreken over een geslaagd evenement en danken onze opdrachtgevers. scabo camiceria

Een kleine greep uit gebruikte materialen:
– DB Technologies T4 Line-Array modules
– DB DVA S30N 
– DB DVA S10
– Pioneer DJ set bestaande uit Pioneer CDJ2000 Nexus en Pioneer DJM900 Nexus
– CLF Xena
– Martin Rush MH2
– Showven Sparkular Mini
– MagicFX Stage Flames
– Avolites Quartz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.